top of page
KVALITETSSTYRING

KVALITETSSTYRING

Kvalitetsstyring er hjørnestenen i vores ydelser. Vi har siden 1987 udarbejdet og videreudviklet et robust kvalitetssystem med procedurer for alle arbejdsgange.

 

Lige fra udvikling, over råvarehåndtering til vores slutprodukter. Vi anvender moderne high-end måleudstyr og maskiner i alle processer.

VI ER CERTIFICERET I:

ISO 13485 og arbejder derfor også jf. kravene for ISO 9001.

 

Vi stræber efter principperne Right-First-Time og løser problemer ved at finde root-cause og derved leve op til den høje kvalitet der forventes af vores kunder.

_DSC5121.jpg
CERTIFICERINGER

CERTIFICERINGER

ISO 13485

Den internationale standard ISO 13485 specificerer kravene om et kvalitetsledelsessystem under styrede forhold, der kan bruges af en organisation, der er involveret på et eller flere niveauer af medicinalindustriens livscyklus, herunder design og udvikling, produktion, opbevaring og distribution, installation, servicering, endelig nedlukning og bortskaffelse af medicinsk udstyr eller provision af associerede aktiviteter (fx. teknisk support).

ISO 9001

ISO 9001 er en selvstændig standard. Meditec A/S er ikke ISO 9001 certificeret, da ISO 13485 har tilsvarende rammer og grundlag for kvalitetssystemet.  

ISO 13485

bottom of page